Scroll to top
© 2019. 2web Software

Workflow


O experiență unică pentru clienții noștri

Contactează-ne și beneficiezi de 
01.

Analiză business

Ne ajuți să înțelegem mai bine fluxul afacerii tale. În plus dorim să îți cunoaștem și perspectivele de dezvoltare pentru a te ajuta cu o soluție scalabilă în viitor.

02.

Concept UX & UI

Un concept realizat special pentru afacerea ta. Îți spunem povestea în online după cele mai bune practici de user experience și tu te bucuri de rezultate.

03.

Grafică & Dezvoltare

Acum că am înțeles business-ul pe care îl ai, te ajutăm să faci față provocărilor tehnologice și de identitate online cu cele mai bune soluții software & web design.

04.

Testare & Suport

Ne apreciem foarte mult partenerii și îi ajutăm chiar și după implementarea proiectului. Poți să te convingi din recenziile primite - livrăm o experiență profesională peste așteptări.

activități

Consultanță & Analiză activitate

Analiza de afaceri este o parte esențială a dezvoltării unui proiect cu echipa noastră.

Dacă ești în curs de implementare a unui  proiect software (indiferent de natura acestuia), Business Analystul & Project managerul -Andreea – va fi acolo pentru a te ajuta și stabili cerințele/ standardele proiectului, pentru a facilita comunicarea cu echipa de dezvoltare & pentru a sprijini implementarea cu succes a afacerii tale în online.

Concept UX & Design

Îți propunem cele mai potrivite concepte, ținând cont de experiența cea mai potrivită pentru utilizatorul tău,  de layout-urile grafice conform celor mai moderne tehnologii si ajustarea acestora în concordanță cu brandul tău.
Îți punem la dispoziție chiar și în pachetele basic elementele de imagine necesare site-ului (logo, fonturi, culori, titluri etc.) iar dacă îți dorești o identitate – ai ajuns în locul potrivit. Ne ocupăm de tot ce ai nevoie într-un mod creativ și profesional.

Web ( responsive ) & Mobile apps

Provocările  tale de business devin și ale noastre în transpunerea lor către online. Te ajutăm cu tot ce înseamnă dezvoltare de soluții web, ecommerce, mobile, într-un mod structurat după cele mai faine metodologii (Agile, waterfall, hibrid) ca tu să îți îndeplinești obiectivele vizate și să beneficiezi de toate avantajele unui business online optimizat.

Testare, Training & Suport

Avem o echipă pregătită să valideze dezvoltările concepute, să verifice respectarea cerințelor de business/ tehnice care au condus proiectarea și dezvoltarea și să îți explice atât printr-un curs 1/1 dar și prin manuale fluxul administrării dezvoltărilor cerute.

– Softul sau aplicația nu lucrează așa cum era de așteptat? Reducem acest risc prin testările etapizate realizate dar dacă este nevoie și de alte intervenții, beneficiezi oricum de asistența noastră 24/7 ca sistemul să fie repus în funcțiune după așteptările agreate în timpul analizei în cel mai scurt timp.

Suntem aici pentru tine și afacerea ta!

Grupul

COLABORĂRI FAINE PE TERMEN LUNG

2web - Partenerul tău în transformare digitală

2web software & services & academy – un grup inovativ românesc de dezvoltatori, UX/designeri, traineri, Project manageri menit să îți asigure acccesul la idei & concepte online moderne, cele mai bune practici și soluții software pentru online .