Scroll to top
© 2023. 2web Software

Workflow


O experiență unică pentru clienții noștri

Beneficiezi de:
01.

Analiză business

Ne ajuți să înțelegem mai bine fluxul afacerii tale. În plus dorim să îți cunoaștem și perspectivele de dezvoltare pentru a te ajuta cu o soluție scalabilă de business.

02.

Concept UX & UI

Un concept realizat special pentru afacerea ta. Îți spunem povestea în online după cele mai bune practici și tu te bucuri de rezultate: conversii, proiecte de succes și aplicații care funcționează așa cum îți dorești.

03.

Grafică & Dezvoltare

Acum că am înțeles business-ul pe care îl ai, te ajutăm să faci față provocărilor tehnologice și de identitate online implementând cele mai bune soluții software & web design.

04.

Testare & Suport

Ne apreciem foarte mult partenerii și îi ajutăm chiar și după implementarea proiectului. Poți să te convingi din recenziile primite - livrăm o experiență profesională peste așteptări.

stand out

Consultanță & Analiză activitate

Analiza de afaceri este o parte esențială a dezvoltării unui proiect cu echipa noastră.

Suntem aici pentru a te ajuta: identificăm cerințele și standardele, facilităm comunicarea cu echipele implicate și îți livrăm implementarea cu succes a afacerii tale în online.

Concept UX & Design

Îți propunem cele mai potrivite concepte, ținând cont de experiența cea mai potrivită pentru utilizatorii tăi,  de layout-urile grafice conform celor mai moderne standarde, toate pentru ca Brandul tău să fie primit cu succes de clienții care sunt în target.
Îți punem la dispoziție chiar și în pachetele basic elementele de imagine necesare identității businessului și site-ului (logo, fonturi, culori, fonturi) iar dacă îți dorești servicii complete– ai ajuns în locul potrivit! Noi ne ocupăm de tot ce ai nevoie într-un mod creativ și profesional.

Web & Mobile apps

Provocările  tale de business devin și ale noastre în transpunerea lor către online. Te ajutăm cu tot ce înseamnă dezvoltare de soluții web, ecommerce, mobile, într-un mod structurat după cele mai faine metodologii (Agile, Waterfall, Hibrid) ca tu să îți îndeplinești obiectivele vizate și să beneficiezi de toate avantajele unui business online optimizat.

Testare, Training & Suport

Avem o echipă pregătită să valideze dezvoltările concepute, să verifice respectarea cerințelor de business/ tehnice care au condus proiectarea și dezvoltarea și să îți explice atât printr-un curs 1/1 dar și prin manuale fluxul administrării dezvoltărilor cerute.

– Softul sau aplicația nu lucrează așa cum era de așteptat? Reducem acest risc prin testările etapizate realizate dar dacă este nevoie și de alte intervenții, beneficiezi oricum de asistența noastră ca sistemul să fie repus în funcțiune după așteptările agreate în timpul analizei în cel mai scurt timp.

Suntem aici pentru tine și afacerea ta!

Grupul

COLABORĂRI FAINE PE TERMEN LUNG

2web - Partenerul tău în transformare digitală

2web software | services | academy – un grup inovativ românesc menit să îți asigure acccesul la concepte și strategii inovative,  bune practici din Branding & Design, soluții software user centered pentru afacerea ta.

media

Apariții media

Mulțumim că faci parte din familia noastră digitală

×

Bună!

Contactează-mă pe WhatsApp sau email la [email protected]

× Ia legătura cu noi!